wat biedt TOTAMIN 

voor u een  gesmeerd lopende bedrijfsvoering 

 voor uw klanten een duidelijke website met veel mogelijkheden

Met de overgang van OpenERP naar odoo (juni 2014) is het voor heel veel bedrijven (van ZZP tot MKB) nog interessanter geworden om odoo te gaan gebruiken omdat het nu ook een frontoffice (webshop, website, etc) omvat. Hierdoor zijn frontend en backend optimaal gekoppeld. De zeer uitgebreide mogelijkheden, de modulaire opbouw, het ontrbeken van licentiekosten en de grote gebruikersgemeenschap maken odoo voor organisatie van klein tot groot  een goede keuze. 

TOTAMIN ondersteunt organisaties bij het stroomlijnen van de bedrijfsvoering en met het opzetten van een duidelijke en praktisch website waar diensten en produkten op een attractieve manier worden gepresenteerd.

En dat alles vanaf: 

  • 0 € voor 2 maanden een proef DB of 1 maand een eigen VPS met odoo gepreinstalleerd om odoo op u gemak uit te proberen

  • 19 € / maand voor een test en een productie DB op een gedeelde VPS.  Ideaal indien u met een beperkt aantal gebruikers de uitgebreide standaardmogelijkheden van odoo wilt gaan gebruiken.

  •  39 € / maand voor een eigen odoo VPS  met alle odoo mogelijkheden. Bij een jaar abonement krijgt u gratis twee uren ondersteuning.

in onze "cloud"

Gebaseerd op jarenlange ervaring met OpenERP /odoo en andere opensource toepassingen helpen wij organisaties om met odoo aan de slag te gaan. U kunt zo veel tijd en geld  besparen -  loopt alles gesmeerder en is uw webshop,  website maar ook uw kassasysteem goed  en elegant gekoppeld aan uw bedrijfsprocessen zonder dure en moeilijk te beheersen interfaces.

TOTAMIN richt zich op het optimale gebruik van de uitgebreide standaardmogelijkheden van odoo die voor veel situaties al zullen voldoen. TOTAMIN biedt een scala van workshops die u op een prettige en interactieve wijze vertrouwd maken met de vele mogelijkheden.

In het begin zal het vast even wennen zijn maar waarschijnlijk snapt u na een paar maanden al niet meer hoe u ooit zonder kon. 

Om het nog makkelijker te maken  controleren wij vanaf 69€/maand op de achtergrond periodiek uw systeem, trekken aan de bel bij bijzonderheden, verzorgen uw kwartaal (BTW) aangiftes en uw jaarrekening. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vragen en jaarlijks nemen wij de situatie van uw bedrijf in detail met u door en bekijken samen met u of er zaken aangepast / verbeterd moeten worden.

Desgewenst kunnen wij voor u de invoer van bankafschriften en inkoopfacturen verzorgen en de noodzakelijke acties nemen zoals het versturen van betalingsherinneringen. Zo kunt u  zich volledig  op uw hoofdactiviteiten richten. De krachten van u als ondernemer  /   ZZP-er komen zo optimaal tot hun recht.