Odoo: een kennismaking voor starters

15-12-2015 15:00 t/m 15-12-2015 17:00

TOTAMIN (Kastia BV)
Maastricht,

Ticket type Einde verkoop Prijs (excl. BTW) Hoeveelheid

odoo: een kennismaking voor (startende) ondernemers
Als ondernemer ben je bezig om een droom verwezenlijken, klanten blij maken met mooie producten en diensten. Natuurlijk wil je daar zelf je  boterham mee verdienen. Om dit te realiseren zijn er ook veel praktische (administratieve) zaken waar je mee te maken hebt.
  • Hoe maak echter  je onderneming en je producten bekend en voor potentiële klanten makkelijk  te vinden ?
  • Hoe bied je je product aan en hoe maak je offertes ?
  • Hoe  factureer je en houd je bij of er betaald is? 
  • Hoe verkoop je met een kassa en houd je een kasboek bij ?
  • Hoe zorg je dat de inkoop, verkoop en BTW  wordt bijgehouden in een nette administratie zonder dat dit veel tijd of geld  kost ? 
  • Hoe houd je bij dat onder de streep  wordt verdiend ?
Hiervoor kun je bijna niet zonder ICT hulpmiddelen. Zo heb je aan de voorkant van je onderneming je website, je mailings, je social media, je contacten en mogelijk heb je ook een webshop en/of een  kassa nodig. Aan de achterkant moet je offertes, voorraad, facturen, inkoop, betalingen en (BTW) administratie beheren.
    
beschrijving
Als ondernemer heb je te maken met al die praktische zaken. In deze workshop hoe je dit op een praktisch en efficiënte manier invulling kunt geven met gebruik van odoo. Odoo is een zeer compleet en goed ontwikkeld opensource platform. Odoo beschikt over modules voor alle hierboven genoemde vragen. Tijdens de workshop wordt op deze vragen ingegaan en gedemonstreerd hoe door middel van odoo deze goed beantwoord kunnen worden.
Na de cursus  heb je een goed beeld wat odoo voor jouw onderneming zou kunnen betekenen en hoe je ermee aan de slag kan.
De cursus wordt in Maastricht gegeven en gaat door bij minimaal 8 inschrijvingen.
Als u zich inschrijft dan ontvangt u een bevestiging van de registratie en een week voor de cursus datum  berichten wij of de training doorgaat en op welke locatie in Maastricht. Bij de bevestiging van de training ontvangt u een factuur die voor aanvang van de training per bank of contant dient te worden voldaan. 
Bij onvoldoende aanmeldingen nemen we contact op om te kijken of er een andere geschikte datum kan worden gevonden  

Waar: 

TOTAMIN (Kastia BV)
Kastia BV
    Athoslaan 55
    Maastricht 6213 CB
   
+31433216612
+31621398972
info@totamin.nl

Wanneer: 

Van 15-12-2015 15:00
To 15-12-2015 17:00

Door wie:

TOTAMIN (Kastia BV)
+31433216612
+31621398972
info@totamin.nl