Bouw een website in odoo

24-11-2015 13:00 t/m 24-11-2015 17:00

TOTAMIN (Kastia BV)
Maastricht,

Ticket type Einde verkoop Prijs (excl. BTW) Hoeveelheid

INHOUD:

In deze  workshop gaat u aan de slag gaan met de standaard mogelijkheden van odoo om een website te bouwen. Een ervaren odoo gebruiker / adviseur zal u op toegankelijke wijze vertrouwd maken met de mogelijkheden. We gaan met max. 12 personen praktisch  aan de slag. In deze workshop zet u in uw eigen odoo omgeving  uw website op waarbij u gebruik maakt van uw eigen  materiaal (foto's,  teksten en logo's e.d.). Tijdens de workshop komen aan de hand van een duidelijk script alle aspecten aan de orde die u nodig heeft om een standaard website te bouwen, te beheren, te optimaliseren voor zoekmachines en social media..

DOELGROEP:

Vertegenwoordigers van MKB en zelfstandigen die de ambitie hebben om hun bedrijfsvoering en online aanwezigheid te versterken met een gebruikersvriendelijk pakket zonder licentiekosten . Ervaring met software om websites te bouwen is niet nodig. Deelnemers zijn praktisch ingestelde mensen die zich niet laten overtuigen door een gelikte demo maar die zelf met ondersteuning aan de slag willen om de mogelijkheden te verkennen.  

RESULTAAT:

  • u heeft uw eigen odoo website gecreëerd
  • u heeft  de odoo modules verkend die beschikbaar zijn om de website in de toekomst uit te bouwen.
  • u heeft een beeld wat odoo kan betekenen voor uw overige (online) activiteiten
  • u beschikt over de kennis en kunde om de opgebouwde website te beheren en uit te bouwen.

Maar misschien wel de belangrijkste doelstelling is dat u na de workshop enthousiast bent over de mogelijkheden en de workshop waarbij wij hopen dat u die aanbeveelt aan collega ondernemers. Bovendien hopen wij u ook snel weer te mogen ontvangen voor een andere workshop omdat u meer van de mogelijkheden die odoo biedt  wilt gaan gebruiken.

-------

Na de workshop beschik je over een eigen odoo omgeving met je eigen website waarmee je verder kunt oefenen of die je kunt uitbouwen tot je echte website.   De omgeving staat u na de training nog drie maanden ter beschikking. 
De cursus wordt in Maastricht gegeven en gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen.
Na inschrijving ontvang je een bevestiging van de registratie en een week voor de cursus datum  berichten wij of de training doorgaat en op welke locatie in Maastricht. Bij de bevestiging van de training ontvangt u een factuur die voor aanvang van de training per bank dient te worden voldaan. Bij contante betaling bij aanvang van de training dient  180 € (incl BTW) te worden betaald.
    
Bij onvoldoende aanmeldingen nemen we contact op om te kijken of er een andere geschikte datum kan worden gevonden 

Waar: 

TOTAMIN (Kastia BV)
Kastia BV
    Athoslaan 55
    Maastricht 6213 CB
   
+31433216612
+31621398972
info@totamin.nl

Wanneer: 

Van 24-11-2015 13:00
To 24-11-2015 17:00

Door wie:

TOTAMIN (Kastia BV)
+31433216612
+31621398972
info@totamin.nl