Praktische workshops

TOTAMIN verzorgt intensieve workshops die  u een beeld geven van de vele mogelijkheden en waarbij u vooral zelf kennis en ervaring op doet. 

Doel is dat u na een  workshop praktisch met de toepassing aan de slag kunt in het systeem dat u tijdens de workshop opzet, inricht en uitprobeert. 

Maatwerk training 

Incompany training

In overleg met u verzorgen wij  op de locatie van uw voorkeur een introductie of training waarbij de inhoud wordt afgestemd op uw specifieke situatie en wensen.

Implementatie support

Verbetering in de bedrijfsvoering vereist een beheerste verandering.  TOTAMIN ondersteunt u om deze probleemloos te realiseren.

Bij de overgang naar odoo moeten nieuwe systemen worden opgezet en ingericht, moet data worden overgezet, moeten mesnen worden getraind. TOTAMIN verzorgt dit voor u.

Geen evenement gevonden

There isn't available events right now, click here to contact us

DINSDAG = WORKSHOPDAG

TOTAMIN  verzorgt op dinsdag odoo workshops en trainingen waarop via de website van TOTAMIN ingetekend kan worden. 

Bij minimaal 5 deelnemers gaan de workshops door. Bij minder aanmeldingen nemen we contact op met de inschrijvers om alternatieve mogelijkheden te bespreken..

WORKSHOP = DAGDEEL

De workshops duren een dagdeel. Een kennismakings-sessie duurt twee uren. 

Bij deelname aan een ochtend en middag sessie op de zelfde dag krijgt u een lunch aangeboden.

GEEN WORKSHOP = odoo JAMSSESSIE 

indien op dinsdag de workshop geen doorgang vindt dan wordt er bij voldoende belangstelling 's middags een zgn odoo JAMSESSIE georganiseerd voor een vast inlooptarief van €50 incl. BTW.

Tijdens zo'n sessie worden obv van vragen specifieke aspecten van odoo met de deelnemers uitgediept. Doel is dat odoo gerbuikers met elkaar aan de slag gaan. De JAMSESSIE wordt gefaciliteerd door een ervaren odoo adviseur.