TOTAMIN: gebruik standaard odoo functionaliteit !!

door de standaard mogelijkheden optimaal te benutten en terughoudend te zijn met aanpassingen  kan  veel tijd en geld bespaard worden.

TOTAMIN (Kastia BV), Karel v.d. Esch

MODEL WEBSITE- met gebruik van de SaaS omgeving van odoo

Deze website is, even als de backend van TOTAMIN, volledig vormgegegen in de SaaS van odoo.  Dit om de mogelijkheden en de beperkingen hiervan aan den lijve te ondervinden. Hiermee gestart voordat odoo v8 was vrijgegeven en de SaaS omgeving volledig op versie 8 was gebracht. Deze omgeving is opgezet toen odoo deze nog gratis aanbood voor organisaties met max. 2 gebruikers. Ondertussen is dit aanbod komen te vervallen maar worden de oude omgevingen nog wel gratis ondersteund.

Ondertussen is deze SAAS door odoo naar v8 is gebracht en zijn er uitgebreidere mogelijkheden beschikbaar. Op deze site worden periodiek de praktijkervaringen in de vorm van tips worden gepubliceerd. We zijn vooral benieuw waneer de overgang naar V9 voor deze nog gratis odoo omgeving wordt gerealiseerd en wat het nieuwe licentiemodel gaat betekenen. In afwachting van deze ontwikkelingen enigszins terughoudend in het verder uitbouwen van deze omgeving.